Oldal töltődik
VVAPP - RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

VVAPP - RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

RTL II.hu | 2014. január 12., vasárnap | Cikk

Az RTL Kábeltelevízió Kft., valamint a Telekom New Média Zrt (a továbbiakban: TNM) által szervezett és a Való Világ 6 című televíziós műsorhoz kapcsolódó applikáción keresztüli szavazás szolgáltatásának leírása és szabályai

I. Alapfogalmak

1. "Való Világ 6" - "VV6": az elsősorban az RTL II elnevezésű televíziós csatornán sugárzásra kerülő televíziós műsor (valóságshow), amellyel kapcsolatban többek között az RTL Kábeltelevízió Kft., valamint jelen szabályzatban foglalt szavazáshoz kapcsolódóan a TNM, mint szervező jogosult kötelezettségeket vállalni.

2. Az RTL II csatorna: Magyarországon, Szlovákiában és Romániában elérhető televíziós csatorna.

3. A műsor indulása: 2014-01-12

4. A műsor befejezése: A Való Világ 6 mindaddig tart; amíg a műsorban szereplő versenyzők közül ki nem derül a győztes személye; az egyes „párbaj/kiszavazás” etapok alapján.

5. Való Világ 6 „szavazások”

A 2014. január 12-én induló új, IOS, ANROID és WINDOWS platformok alkalmazás központjaiban található "ValóVilág" elnevezésű applikáción keresztül elérhető „szavazás” szolgáltatás. Az applikáció ingyenesen elérhető azon résztvevők számára, akik érvényes hozzáféréssel rendelkeznek az IOS, ANROID és WINDOWS platformok alkalmazás központjaihoz, valamint rendelkeznek érvényes mobilszámmal és INTERNET hozzáféréssel.

A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők az applikáció keretrendszerében található "Szavazások" elnevezésű funkcióban a folyamatosan frissülő, egyes időszakonként változó kérdésekkel kapcsolatban választhatnak az előre felprogramozott válaszok közül, azaz véleményt nyilváníthatnak.

A felhasználó a véleményét az egyes szavazásoknál a törlés gomb használatával visszavonhatja vagy módosíthatja.

6. Való Világ 6 „párbaj/kiszavazás”

A 2014. január 12-én induló új, IOS, ANROID és WINDOWS phone platformon található "ValóVilág" elnevezésű applikáción keresztül elérhető „párbaj/kiszavazás” szolgáltatás.

A "párbaj/kiszavazás" szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a résztvevők az applikáció keretrendszerében található "Párbaj" elnevezésű funkcióban szavazhatnak az általuk választott, a Való Világ 6 szereplőire, akik versenyeznek egymással a Való Világ 6 című műsor főnyereményéért.

A „párbaj/kiszavazás" szavazáson érvényesen leadott szavazatok után a résztvevő részt vesz a nyeremények kisorsolásában.

A felhasználó a leadott szavazatát a törlés gomb használatával visszavonhatja vagy módosíthatja.

7. "Villalakók": azon a Való Világ 6 című műsorban szereplő versenyzők, akik beköltöznek a Való Világ Villájába

8. "Belépés"
A 2014. január 12-én induló új, IOS, ANROID és WINDOWS platformok alkalmazás központjaiban található "ValóVilág" elnevezésű applikáción keresztül elérhető szolgáltatás.

A szolgáltatás lényege, hogy a "Belépés" keretében a résztvevők az applikáció keretrendszerében található "Belépés" elnevezésű funkcióban a Regisztrációt követően be tudjanak lépni az applikációba, annak érdekében, hogy részt tudjanak venni és ezzel használni tudják a „szavazások/párbaj/kiszavazás” funkcionalitásokat.

9. Regisztráció

A résztvevők abban az esetben tudják használni a „szavazás/párbaj/kiszavazás” funkcionalitásokat, amennyiben a regisztráció során a következő adatokkal regisztrálnak:

- érvényes e-mail cím
- mobilszám
- jelszó
- jelszó újra

A sikeres regisztráció után a résztvevőnek az általa megadott mobilszámról egy megerősítő SMS-t kell elküldenie 5 percen belül a 06-30-55-55-571-es normál díjas telefonszámra "VV" tartalommal. A regisztráció az SMS elküldésével tekintendő befejezettnek.

Az aktiválásról válaszüzenetet nem küld a rendszer, de a profilod él.

A regisztráció egyúttal a www.rtlklub.hu és a www.rtlklub.hu/most oldalak használatához is érvényes, melyek igénybevételéhez kérjük, hogy kattintson a regisztráció során megadott e-mail címére érkező megerősítő elektronikus levélben található aktivációs url-re.

A www.rtlklub.hu és a www.rtlklub.hu/most használata során a felhasználóknak lehetőségük van a profil adatlapjuk bővítésére, amellyel további szolgáltatások igénybe vételére lehetnek jogosultak.

10. Résztvevők

Minden olyan természetes személy, aki az IOS, ANDROID és WINDOWS phone áruházakból letöltötte a ValóVilág applikációt és az applikációban található "Belépés" funkcionalitásnál található "Regisztrációs" folyamatot elvégezte; érvényes (SMS-sel megerősített) Regisztrációval rendelkezik és igénybe veszi a „szavazás/párbaj/kiszavazás” funkcionalitást és ott véleményt nyilvánít/szavaz.


II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA

1. A „Szavazás” általános bemutatása:

A szolgáltatás lényege, hogy a szavazás keretében a Résztvevők az applikáció keretrendszerében található "Szavazások" elnevezésű funkcióban a folyamatosan frissülő, egyes időszakonként változó kérdésekkel kapcsolatban választhatnak az előre felprogramozott válaszok közül, azaz véleményt nyilváníthatnak.

Véleményét a Résztvevő az egyes szavazásoknál a törlés gomb használatával visszavonhatja. A szolgáltatás kapcsán elforduló kérdések:

- eldöntendő kérdés: Igen/nem
- Feleletválasztós kérdések, amelyek többek között, de nem kizárólagosan az alábbiak lehetnek:
- bizonyos szereplőkkel kapcsolatos kérdések, ahol az egyes szereplők kiválasztásával történik meg a vélemény nyilvánítás
- feladat kiválasztás
- közvélemény kutatás

2. A szolgáltatások igénybevételének időbelisége:

Minden esetben vagy a televíziós műsorban értesülhetnek a Résztvevők a szavazások indításáról vagy a www.valovilag.hu oldalról.

Az egyes kérdéseket a szervezők állítják be, indítják el és zárják le.

Csak érvényes szavazási időszakban adható le érvényes szavazat.

Érvényes a szavazat, ha az egyes etapok lezárása előtt nem nyomta meg a törlés gombot a Résztvevő.

Szavazásállás a Résztvevő szempontjából:

- kiválasztja a véleményéhez legközelebb álló lehetőséget, és nem törli azt az adott etap lezárásáig - érvényes szavazat

- kiválasztja a véleményéhez legközelebb álló lehetőséget, és törli azt az adott etap lezárásáig - érvényes szavazat, annak eredménye (választ - törölt = nem döntött egyik fél mellett sem), a végső összesítésben az adat (szavazás + szavazás -) 0 értékkel szerepel, mivel a Résztvevő törölte véleményét, azaz tartózkodott a vélemény nyilvánítástól;

- kiválasztja a véleményéhez legközelebb álló lehetőséget, és törli azt, majd az adott etap lezárásáig újra kiválasztja a többi lehetséges opció közül a saját döntése alapján azt a választ, ami a véleményéhez legközelebb esik - érvényes szavazat.

- kiválasztja a véleményéhez legközelebb álló lehetőséget és utána módosítja az etap lezárásáig, azzal hogy más opciót választ

Minden Résztvevő 1 szavazás etapban 1 érvényes szavazattal rendelkezhet.

3. A „Párbaj/kiszavazás” általános bemutatása:

A Való Világ 6 "párbaj/kiszavazás” szolgáltatás célja, hogy a Résztvevők szavazatukkal a kiszavazásban résztvevő Villalakók közül a számukra szimpatikus szereplőt szavazatukkal segítsék és ezzel továbbra is biztosítsák számára a Való Világ 6 című valóságshow-ban való szereplést, részvételt; annak érdekében, hogy az adott Villalakó megnyerhesse a Való Világ 6 c. műsor főnyereményét.

A Való Világ 6 műsor szereplői közül a védettséget szerzett Villalakó vagy Villalakók nem vesz vagy vesznek részt a kiszavazáson. A Védettséget szerzett Villalakó vagy Villalakók személye minden esetben a televíziós műsorban derül ki, csak az a védettséggel nem rendelkező Villalakó esik ki a játékból, aki a legkevesebb szavazatot kapja. A két csoport:

Fiúk: AURELIO; SIMON; ZSOLT.......................................................................
Lányok: ALEXA; CHARLOTTE; IZA ....................................................................

A Való Világ 6 c. műsorban maradó szereplők kilétének megállapítása a Résztvevők által AZ APPLIKÁCIÓBAN leadott szavazatszámok összesítése után alakul ki, azaz a szavazás döntően befolyásolja a műsor menetét és az abban szereplő versenyzők személyét.

Minden Résztvevő 1 "párbaj/kiszavazás” szavazás etapban 1 érvényes szavazattal rendelkezhet.

A szolgáltatás lényege, hogy a "Párbaj/kiszavazás" keretében a Résztvevők az applikáció keretrendszerében található "Párbaj/kiszavazás" elnevezésű funkcióban az élő televíziós adásban az egyes műsorban szereplő "Villalakók" által rendszeresen megrendezésre kerülő kiválasztások során megjelölt azon Villalakó - akivel a lakók többsége nem kíván tovább együtt lakni - illetve a kiválasztott Villalakó által kihívott másik Villalakó közül a szavaztuk leadásával véleményt nyilvánítsanak arról, hogy ők kit szeretnének versenyben tartani.

Véleményét a Résztvevő a "párbaj/kiszavazás" során a törlés gomb használatával visszavonhatja vagy módosíthatja.

A „párbaj/kiszavazás” funkció esetében a Résztvevő a következő lehetőségek közül választhat:

- leadja szavazatát a Villalakók által kiválasztott szereplőre (kiválasztott), szavazatát nem törli az adott „párbaj/kiszavazás” szavazás etap lezárásáig, azaz a kiválasztottnak eggyel nő a leadott érvényes szavazati db száma

- leadja szavazatát a Villalakók által kiválasztott szereplőre (kiválasztott), szavazatát törli az adott „párbaj/kiszavazás” szavazás etap lezárásáig - visszavont szavazat; azaz a résztvevő úgy döntött, hogy nem támogatja a kiválasztottat, az eddigi szavazatát visszavonta, azaz a kiválasztottra leadott érvényes szavazati db szám eggyel csökkent

- leadja szavazatát a kiválasztott Villalakó által kihívott szereplőre (kihívott), szavazatát nem törli az adott „párbaj/kiszavazás” szavazás etap lezárásáig - azaz a kihívottnak eggyel nő a leadott érvényes szavazati db száma

- leadja szavazatát a kiválasztott Villalakó által kihívott szereplőre (kihívott), szavazatát törli az adott „párbaj/kiszavazás” szavazás etap lezárásáig - azaz a résztvevő úgy döntött hogy nem támogatja a kihívottat az eddigi szavazatát visszavonta, azaz a kihívottra leadott érvényes szavazati db szám eggyel csökkent

- leadja szavazatát a Villalakók által kiválasztott szereplőre (kiválasztott), szavazatát törli és az adott „párbaj/kiszavazás” szavazás etap lezárásáig a szavazatát a kiválasztott Villalakó által kihívott szereplőre (kihívott) adja le – azaz a kiválasztottnak eggyel csökken, a kihívottnak eggyel nő a leadott érvényes szavazati darabszáma

- leadja szavazatát a kiválasztott Villalakó által kihívott szereplőre (kihívott), szavazatát törli és az adott „párbaj/kiszavazás” szavazás etap lezárásáig a szavazatát a Villalakók által kiválasztott szereplőre (kiválasztott) adja le – azaz a kiválasztottnak eggyel nő, a kihívottnak eggyel csökken a leadott érvényes szavazati darabszáma

Abban az esetben amennyiben a Résztvevő úgy dönt, hogy sem a kiválasztottra, sem a kihívottra nem adja le szavazatát, vagy az addig leadott szavazatát törölte, azaz úgy döntött, hogy tartózkodik a vélemény nyilvánítástól olyan módon hogy egyik félre sem ad le érvényes szavazatot (a végső összesítésben az adat (szavazás + szavazás -) 0 értékkel szerepel az adott "párbaj/kiszavazás" szavazás lezárásáig, abban az esetben a Résztvevő az adott párbaj/kiszavazás" szavazás etapban érvényes szavazata nem lesz és nem vesz részt az adott "párbaj/kiszavazás" szavazás etaphoz kapcsolódó nyereménysorsoláson.

4. A szolgáltatások igénybevételének időbelisége:

Minden esetben az élő televíziós műsorban bemutatott KIVÁLASZTÁS illetve KIHÍVÁS során értesülhetnek a Résztvevők azokról a szereplőkről, akik szerepelnek az adott "párbaj/kiszavazás" szavazásban.

A "párbaj/kiszavazás" szavazás indításának időpontja minden esetben a műsorvezető által kerül közlésre az élő televíziós műsor során.

A "párbaj/kiszavazás" szavazási etap indítása a Villalakók által kiválasztott szereplő megjelölése után kezdődik, azaz amikor kiderül az élő televíziós adásban, hogy ki az a Villalakó, akivel a Villalakók többsége nem akar tovább együtt lakni és párbajra küldi (kiválasztott). A műsorvezetői élő műsorban elhangzó közlés alapján a "párbaj/kiszavazás" szavazási etap elindul. Az alkalmazásban ezt követően kerül megjelenítésre a kiválasztott személye.

A kiválasztott élő műsorban személyesen választja ki azt a Villalakót, akivel párbajozni akar (kihívott), azaz a kiválasztott által kihívott Villalakó az élő televíziós műsorban derül ki. Az applikációban ezt követően kerül megjelenítésre a kihívott személye.

A Résztvevőnek lehetősége van a "párbaj/kiszavazás" szavazási etap elindulásától kezdve szavazatait leadni mind a kiválasztottra, mind kihívottra. A kihívottra a Résztvevő már akkor is szavazhat, amikor annak személye még nem ismert, mert a kiválasztott még nem választotta ki élő adásban a kihívottat. Ebben az esetben a Résztvevő az alkalmazásban egy fantomképre adhatja le szavazatát, amely szavazat beleszámít a kihívás élő adásban való megtörténtét követően megismert kihívott személyre adott szavazatszámba és érvényes szavazatnak számítanak, amennyiben azt a Résztvevő a szavazási etap lezárásáig nem törli.

Az egyes szavazási etapok lezárása minden esetben az élő televíziós műsorban elhangzó műsorvezetői közlésig tart.

5. „párbaj/kiszavazás” szavazás érvényessége

A „párbaj/kiszavazás” szavazás időtartamának kezdete előtt és befejezése (műsorvezetői lezárása) után érkezett szavazatok érvénytelenek. Az egyes szereplőkre a Résztvevők által az applikációban leadott szavazatok akkor kerülnek a „párbajban/kiszavazásban” szereplő Villalakók szavazatszámába beszámításra, amennyiben azok a műsorban elhangzó szavazás lezárásáig a"ValóVilág" alkalmazásból a TNM által üzemeltetett technikai rendszerbe ténylegesen megérkeznek.

Az RTL Kábeltelevízió Kft. és a TNM nem vállalnak felelősséget azon esetekért, amikor Résztvevő nem rendelkezik INTERNET hozzáféréssel, vagy a hozzáférés sebessége, az adatátvitel megszakadása nem teszi lehetővé, hogy érvényes szavazatot adjon le.

Az RTL Kábeltelevízió Kft. és a TNM fenntartják a jogot arra vonatkozólag, hogy egy-egy etapon belül részeredményeket közöljenek, illetve az egyes etapokon belül részszavazásokat indítsanak és zárjanak le; ebben az esetben az élő televíziós műsorban elhangzó időpontok az irányadók. Az egyes esetleges részszavazások is minden esetben véleménynyilvánítások, amelyek döntően befolyásolják a műsor menetét és az abban szereplő versenyzők személyét.


III. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremények

Nyeremények kizárólag magyar állampolgárságú Résztvevőknek adhatók.

A Való Világ 6 adásában azon magyar állampolgárságú résztvevők között, akik a fentiek szerint érvényes szavazatot adtak le a „párbaj/kiszavazás” szavazás (II.3. pont) során, az adásban ismertettek alapján nyereményeket sorsolunk ki. Minden élő adásban a nézőkkel és résztvevőkkel, képpel és elhangzással ismertetjük az egyes nyereményfa struktúrát. A kizárólag a „szavazás” funkcióban résztvevők között nyereménytárgyak nem kerülnek kisorsolásra.

A Való Világ 6 „párbaj/kiszavazás” szavazás kisorsolt nyertesét az TNM telefonon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. A szavazás eredményének meghatározása (lezárás, sorrend, arányok), illetve a nyeremények sorsolása közjegyző jelenlétében történik, melyről jegyzőkönyv készül.

Azok között a magyar állampolgárságú résztvevők (2. pont) között, akik helyes formában adták le a Való Világ 6 „párbaj/kiszavazás” szavazásban érvényes szavazatukat, a TNM közjegyző jelenlétében a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket.

A heti nyereményekről a Résztvevők az adásból értesülnek. Heti nyereményt azok között a magyar állampolgárságú Résztvevők között sorsolunk ki, akik az egyes heti „párbaj/kiszavazás”szavazási etapokban érvényes szavazatot küldtek be a kiválasztott vagy kihívott Villalakóra.

A Való Világ 6 című műsorhoz kapcsolódó szavazásszolgáltatás teljes időszakára vonatkozólag két fődíj kerül kisorsolásra 2 különböző, magyar állampolgárságú résztvevő között.

A nyertes szavazó hiteles és teljes körű azonosítását követően az RTL Kábeltelevízió Kft. vagy megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket. A nyeremények átadásáról televíziós felvétel készülhet, melyen a nyereményátadása rögzítésre kerül, amelyet az RTLII vagy az RTL Klub csatorna korlátozás nélkül bemutathat. A nyereményátadás időpontjáról felek közvetlenül állapodnak meg.

3. A nyertes definiálása

Nyertesnek ismerik el az RTL Kábeltelevízió Kft. és a TNM azt a magyar állampolgárságú résztvevőt, aki jelen szabályzatban rögzítettek szerint érvényes szavazatot adott le, kisorsolják és az alábbi három információ közül legalább kettővel rendelkezik:

• ismeri az adott telefonszámot, ahonnan a szolgáltatást igénybe vette, illetve ezzel a telefonszámmal tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást és azt bemutatja;

• ismeri az előfizető vagy a kártyatulajdonos nevét, illetve ezzel a névvel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást és azt bemutatja;

• érvényes Regisztrációval rendelkezik és a Regisztráció során megadott mobiltelefonszámát érvényesítette.

A kisorsolt nyertest minden esetben az informatikai rendszerben található hívószámon (érvényes Regisztrációt hajtottak végre) hívja vissza az RTL Kábeltelevízió Kft. vagy a TNM; közjegyző jelenlétében a sorolás után és ezt jegyzőkönyvben rögzítik.

4. A nyertes kiértesítése:

• A Való Világ 6 szavazás kisorsolt nyertesét a TNM telefonon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. Amennyiben a nyertes telefonon nem elérhető (nincs térerő, külföldön tartózkodik, ki van kapcsolva, nem veszi föl, stb), a kiértesítést a TNM operátorai 30 napon keresztül, napi két alkalommal, különböző napszakban kísérlik meg.

5. A nyeremények átadásának feltétele:

A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:

név; anyja neve; születési hely és idő;

személyi igazolvány szám és adóazonosító jel, nyilatkozat az adólevonásokhoz

• A beazonosított nyertes személyesen vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással ellátott személy útján egyeztethet a nyeremény átvételéről a Bp. XXII. Nagytétényi u. 29 sz. alatt, az RTL Kábeltelevízió Kft. illetve a Telekom New Media Zrt. székhelyén.

6. A nyeremény-igény érvényesítésének időtartama:

A nyeremények érvényessége 30 nap, azaz amennyiben ezen idő alatt az RTL Kábeltelevízió Kft. vagy TNM nem tudja elérni a nyertest, vagy az elért és értesített nyertes ezen idő alatt sem veszi át nyereményét, úgy az alábbi szabályok érvényesek:

• a nyertes nyereménye át nem vett nyereménynek minősül, a nyereményt közjegyző jelenlétében a TNM újra kisorsolja azonos adatbázisból.

7. Adatkezelés

A Résztvevő a regisztrációs SMS elküldésével tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép, -hang és filmfelvétel készülhet, amelyet az RTL Kábeltelevízió Kft., vagy a TNM által meghatározott médiaszolgáltató korlátozás nélkül bemutathat. Az adás időpontjáról felek közvetlenül állapodnak meg. Résztvevő egyben feltétlen hozzájárulását is adja ezen felvételek rögzítéséhez, azok egészének és részleteinek későbbi, az RTL Kábeltelevízió Kft. valamint TNM vagy általuk meghatározott személy által bármely, így különösen reklám és egyéb promóciós célú felhasználásához, bármely technikával történő nyilvánossághoz közvetítéséhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás, vagy bármely egyéb ellenszolgáltatás nélkül. A nyertesnek a promóciós szereplésekre a játék lezárását követően 90 napig rendelkezésre kell állnia.

A Résztvevő a szavazásban való részvétellel és a regisztrációs SMS elküldésével engedélyezi és önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az RTL Kábeltelevízió Kft., valamint TNM a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a jogszabályoknak megfelelően kezelje, valamint tudomásul veszi, hogy időszakonként az egyes szavazásokkal kapcsolatban információs sms-ket kaphat a megadott hívószámra.

A Résztvevő kijelenti és az regisztrációs sms elküldésével elismeri, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a szavazáshoz megadott személyes adatokat a RTL Kábeltelevízió Kft., valamint TNM a szavazás lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje és feldolgozza, azt 3. személy részére továbbítsa, illetve adatfeldolgozóval feldolgoztassa.

RTL Kábeltelevízió Kft Való Világ 6 című műsorához kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási azonosítója: NAIH-71003/2013.

A Résztvevő az RTL Kábeltelevízió Kft-től, valamint TNM-től bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a Résztvevő adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, így különösen, ha nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból az RTL Kábeltelevízió Kft. valamint TNM az alábbi címen vagy elérhetőségen: Bp. XXII. Nagytétényi u. 29. sz.

Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

Az RTL Kábeltelevízió Kft. a hatályos szabályozással összhangban, ezen adatokat mindaddig kezeli, amíg a Résztvevő a hozzájárulását vissza nem vonja.

A TNM a hatályos szabályozással összhangban, ezen adatokat mindaddig kezeli, amíg a Résztvevő a hozzájárulását vissza nem vonja.

TNM adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:

http://www.telekomnewmedia.hu/doc/adatvedelmi_tajekoztato.pdf

TNM adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH – 68471/2013

8. Felelősség kizárása

A szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért az RTL Kábeltelevízió Kft. és a TNM semmilyen felelősséget nem vállalnak. A jelen szabályzatban foglalt feltételeknek meg nem felelő szavazatok érvénytelenek, és azok a szavazásból kizárásra kerülnek, a nyereménysorsoláson részt nem vehetnek.

Az RTL Kábeltelevízió Kft. és a TNM a nyeremények tekintetében minőségi felelősséget nem vállalnak, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával, illetve a szolgáltatás nyújtójával szemben érvényesítheti.


9. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut.

A szolgáltatatás a TNM és a Magyar RTL Televízió Zrt. (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.) által üzemeltetett egyedi fejlesztésű műszaki, informatikai rendszereken keresztül érhető el.

A szolgáltatáshoz használt infrastruktúra konzisztens a www.rtlklub.hu és a www.rtlklub.hu/most oldalakkal, így a szolgáltatást igénybe vevők ezen két internetes oldal, valamint – akár önálló domain néven futó – aloldalaik használatára is jogosultak.

A TNM az SMS-ek feldolgozását saját hardware, és software rendszerén belül kezeli.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a TNM a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.

A Résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt a regisztrációs SMS elküldésével tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.

A hivatalos Szabályzat hozzáférhető az RTL Kábeltelevízió Kft. címén (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.) és a műsor honlapján, a www.valovilag.hu oldalon. Az RTL Kábeltelevízió Kft. és a TNM fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a fenti honlapon közzéteszi.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek

A szolgáltatással kapcsolatban a TNM (1) 371-4820-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni 0-24 óra között. A TNM a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a TNM ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. TNM ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.Kelt: Budapest, 2014.január 12
RTL Kábeltelevízió Kft. Telekom New Média Zrt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
buculi : öszintén megmondva nekem teljesen mind egy melyik nyer de szerintem aurelio fog nyerni
2014-03-16 20:22:38
Név: Skorka Erika
2014-03-16 20:02:50
palazoo77: Szavazzatok is,ne csak mondjuk h hajraaaaaaaa arturo!!!
2014-03-16 19:58:02
Judit: Hajrá aurélió te vagy a király!
2014-03-16 19:37:52
LEVENTE: VOLNA EGY HOZZA SZOLASOM HOGY HAJRA AURELIO BISZTOS OT LESZEL A ZUTOLSO PARBAJON
2014-03-16 17:29:24
Név: HAJRAAA AUTUROOOO
2014-03-16 16:57:22
András,: Sharlottnak szurkolók hogy vissza menjen a villába mert ő legalább nem nagy képű
2014-03-01 22:30:19
Jani: Viki ő mindenkit piszkál,idegesiti akit nem bir és azokat is akik a barátai azokat is. Menjen vissza Dávid!!!! HAJRÁÁÁÁ DÁVID és kifele viki
2014-02-16 21:25:56
romaniabol vagyok : hajra viki david hazza
2014-02-16 21:08:58
mely: viki hajra davidd haza
2014-02-16 21:08:01
CodeMaster: Dávid hajrá! Viki csicska!
2014-02-16 21:04:51
melii : hajra vikiii igy tovabb davidd hazaa :P
2014-02-16 21:01:44
Tibi: David menj haza. viki 1000szer valodibb
2014-02-16 18:59:57
hintijo: Dávid vissza ,Viki haza.
2014-02-16 16:08:17
Név: DÁVID HAJRÁ
2014-02-16 15:56:49
pava: viki hajrá..........................
2014-02-16 14:43:22
Név: david kifele tart
2014-02-15 19:55:41
jessica: david ki!!!!!!!!!
2014-02-15 12:08:56
tasi44: viki helyböl különb mint a sznob dávid,
2014-02-15 10:47:21
Pegya: Az új fiú ki akar menni a villából, nem érzi ott jól magát. Bár kit is visz ki párbajra Ő szeretne kint maradni.Ezt szánja meglepetésnek.
2014-02-11 18:44:21
poos : nagyon jó a csajok
2014-02-03 22:44:54
istván: drukkolunk neked laci!
2014-02-02 20:29:07
Kata: Laci!!Neked kell vissza menned!!!Hajráááá Laci!!!!
2014-02-02 18:02:35
erzsike: hajrá krisztián
2014-02-02 17:40:28
Attila: Ugy letvolna helyes ha Viki is követi Simont!
2014-02-01 23:25:58
Név vissza simont a vilába. :): vissza simont a vilába :)
2014-02-01 22:10:56
nori: Simon kár érted!!!!
2014-02-01 19:27:49
kiki: hajrá laciiiiiii:-)
2014-02-01 17:21:38
TothRobert: Simon
2014-02-01 09:50:24
napos: hát meg döbentö h simont ilyen kis semiség miat kizártátok hisz nem utöte meg a vikit
2014-01-31 22:41:26
karoly: nem zarnam ki
2014-01-31 22:21:11
aurélio:D: aurélio fogd már meg a csajt már téleg
2014-01-31 16:13:49
alvin és a mókusok: aulério nyelye meg.
2014-01-30 19:56:07
Aurelio Fan: Mindenkii akii tud at szavazzon Aurélióra! Neki Kelly megnyerni merit ő a legjobb!
2014-01-28 08:52:22
béla: Hajrá aurelio!!
2014-01-26 19:22:11
dév: Hajrá aurelio!
2014-01-26 19:19:56
Név: szerintem egy nap mulva jon ossze aurelió es zsofi
2014-01-25 19:24:42
Név: Zsuzsa hogy kell letolteni ???
2014-01-24 19:32:07
Lady Ildi: Hajrá Simon tök állat!
2014-01-24 14:04:13
Bélus : Simontól távol kellene tartani a csajt mert Simon nem csinál pörgést a villában megváltozott!!!
2014-01-23 20:06:20
S: Simon!
2014-01-23 14:25:51
viki: haha én le töltöttem és működik!!!!!!!!:-) :-* :-* meg súgja hogy hogy kell ??????????????????????????? jó nekem
2014-01-22 22:51:04
Merci: Aurelio hajrá neked kell megnyerni :DDD
2014-01-22 21:11:31
balázs: Név: simon
2014-01-22 19:57:31
okoskodo: az ANROID esetleg nem ANDROID akart lenni? ^^
2014-01-22 00:00:18
misi: SIMON A KIRALY BENT :)
2014-01-21 23:06:34
Név: Én nagyon szurkolok Vikinak. Na jó, imádom Simont, Szöszi is aranyos. A szavazással gondjaim vannak, hát mindegy.
2014-01-20 22:49:54
balázs: windows-ra mikorlesz ez az alkalmazás akárhol keresem nem találom sana:(
2014-01-20 22:49:29
messzi: WP? Talán, de nem biztos ..........illene tudatni a kedves nézővel, hogy hol késik a vvapp WP-RE ...SZERINTEM :(
2014-01-20 11:32:00
WP: VVAPP-Részvételi szabályzat. Idézet: "A 2014. január 12-én induló új, IOS, ANROID és WINDOWS platformok alkalmazás központjaiban található "ValóVilág" elnevezésű applikáción keresztül elérhető „szavazás” szolgáltatás." Mondják már meg,hogy azt a bizonyos WINDOWS platformot hol találjuk!! Már 18.-a is elmúlt!
2014-01-19 08:18:45
erzsébet: Úgylátszik ez csak a fiatalok műsora mert valami eszetlen ez a szavazás. Oké, hogy okostelefon meg internet, meg email kell hozzá de miért ilyen bonyolult?!!!! Sokaknak még ezek a feltételek sincsenek meg hozzá.
2014-01-19 00:15:09
erika: hajra laci
2014-01-18 22:09:51
betti: A regisztrálás / szavazás ingyenes?
2014-01-17 19:28:19
ufomen: RTL clubon is agyátok lèci :(
2014-01-17 16:16:25
rroberto: Hajrá simon !
2014-01-17 14:35:45
Név: Aurelio a király
2014-01-17 12:39:43
Andrea: Én sem találok sehol letölteni valo linket se mást hozzá!
2014-01-17 06:35:46
roenet: Tényleg nincs windows phone 8 való világ az alkalmazást. Mivel a Windwos Phone Store áruházban nincs benne, nem található.
2014-01-16 19:23:57
Andrea: Tegyétek kérlek az alkalmazást elérhetővé, iOS6-os rendszerre is!! Köszi!
2014-01-16 15:11:24
Név: szeretnenk az rtl klubon is nezni
2014-01-14 20:35:50
Név: Nem találom Windowsosra az alkalmazást!!!!
2014-01-14 12:00:05
Gina: Le töltöttem de nem működik..fuuh -_-
2014-01-13 21:20:16
zsolt: haljátok most ha szavazok az ingyenbe van?
2014-01-13 21:00:01
kitti: Én nem tom letölteni???holkelllllll????
2014-01-13 17:19:08
Stocker Abigél: hat ez tök jò
2014-01-13 12:16:25
András: Szia, ooooolyan kár hogy csak ios7-el kompatibilis, nem is lesz sosem jó még az ios6-al ,iphone 3gs ?? légyszi valahogy nem megoldható ? Üdv.
2014-01-13 04:06:05
ISTVAN: szeretnek latni a valovilagot az rtl klubon is
2014-01-12 20:50:42
Név: akarlyuk latni a valovilagot az rtl klubon is
2014-01-12 20:48:40
Zoli : Semmit nem csinál emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-01-12 19:29:45

hirdetés
FRISS VIDEÓK

Elkezdődött a VV7 válogatása

A ValóVilág hetedik szériájának válogatására is egy nagyon színes társaság gyűlt össze, akik az életüket szeretnék megváltoztatni azzal,...